MENÜ

Mini Tinik :)
Itt mindent megtalálsz amik egy tinit érdekelhetnek.

A Ferencváros 0-0-s döntetlent ért el a román Brasov elleni előkészületi mérkőzésen a törökországi Belekben. A Fradi ezúttal tompább volt a szokásosnál, így a nem túl eseménydús találkozón igazságos döntetlen született. Egyik csapat sem jelentett komolyabb veszélyt a másik kapujára.

 

Az információkat köszönöm a csakfoci.hu-nak.                                                                                             2013.02.11.

 

Dzsudzsák fél gólpasszal járult hozzá az ETO-veréshez

3-0-ra verte az orosz Dinamo Moszkva a magyar listavezető Győri ETO-t, a két csapat törökországi felkészülési találkozóján. A zöld-fehérek az első félidő első kétharmadában partiban voltak a moszkvaiakkal, akik aztán egy büntetővel vezetést szereztek, majd a második félidőre beszálló és aktívan futballozó, valamint az egyik gólban tevékeny részt vállaló Dzsudzsák Balázs játékának is köszönhetően végül simán verték a győrieket.

Az információkat köszönöm a csakfoci.hu-nak.                                                                                             2013.02.09.

                                                                                                                

Első törökországi felkészülési mérkőzését játssza a Ferencváros vasárnap, a zöld-fehérek a fehérorosz, élvonalbeli Dnyapro Mahiljov együttesével csapnak össze.
Az információkat köszönöm a csakfoci.hu-nak.                                                                                             2013.02.10.

 

Szavazás

Vajon Justun Bieber és Selena ujra összejönnek?
Igen
Nem

Asztali nézet